Colitis ulcerosa og hvedegræssaft

Colitis ulcerosa og hvedegræssaft

Colitis ulcerosa er en tilstand, der forårsager betændelse og sårdannelse i den indre slimhinde i tyktarmen og endetarmen.

Det kan være ekstremt smertefuldt og er ofte kronisk. Syge kan have perioder med godt helbred og tilbagefald, mens nogle kan have mere konstante symptomer, der spænder fra mildt ubehag til utålelig smerte.

Craig Barnard, en tidligere professionel tennisspiller og nu en tennis- og sundhedscoach, beskriver sin oplevelse af Colitis ulcerosa og hvordan hvedegræssaft har hjulpet ham.

Hvornår blev du diagnosticeret med Colitis ulcerosa?

I en alder af 19 år blev jeg diagnosticeret med svær Colitis ulcerosa.

Hvad var dine symptomer?

Jeg havde meget smerte, og det påvirkede mig særligt om aftenen, hvor jeg ikke kunne sove i mere end et par timer og ofte vågnede med smerter.

Havde du prøvet noget før for at lindre dine symptomer?

Ja, selvfølgelig, jeg havde prøvet piller og medicin, men intet syntes at opklare det.

Hvor længe har du drukket vores hvedegræssaft?

Jeg har taget Britt's Superfoods økologiske hvedegræssaft i cirka 7 måneder nu, jeg tager 3-4 portioner om dagen, og det var gjort vidunder. Jeg startede langsomt og byggede op til 3-4 portioner over flere uger.

Hvilke ændringer har du bemærket?

Den største ændring for mig er, at jeg nu kan sove natten igennem, jeg har ikke længere smerter og får en god 7-8 timers søvn hver dag. Dette har gjort en fantastisk forskel i mit liv, og jeg har ikke været oppustet i rigtig mange måneder. Jeg har siden haft nogle scanninger, og de har vist en langsom reducering af betændelsen, hvilket er en af grundene til, at smerten er forsvundet.

Eventuelle overraskende ændringer?

Ja, min hud er så meget bedre. Som tennistræner holder jeg ofte en ketcher i 10-12 timer om dagen, og som et resultat får jeg ofte sprukne hænder. Siden indtagelse af hvedegræssaften er mine hænder meget bedre og jeg har ikke sprukne hænder, hvilket er fantastisk.

Det er fantastisk Craig, er der noget andet, du gerne vil tilføje?

Ja, mens jeg undersøgte at tage hvedegræs, inden jeg begyndte at tage det, fortalte mange mennesker mig, at selvom blod er rødt, er hvedegræs deres grønne blod, efter at have taget det og set resultaterne for mig selv, tror jeg nu på, at hvedegræs også er mit grønne blod.

Hør Craigs historie her

For at bestille dit grønne blod besøger vores butik her og så kan du mærke fordelene for dig selv. Vi er så sikre på, at du vil mærke fordelene ved vores saft, at vi tilbyder 110% refundering på din første en-måneders ordre, hvis du ikke føler fordelene efter en måned*!

Bemærk, at fra. 1. januar 2010 forbyder europæisk lov os at antyde eller hævde, at ikke-lægemiddelprodukter er en behandling, kur eller forebyggelse af sygdomme eller medicinske tilstande. Vi overholder disse regler. Erklæringer på dette websted er ikke blevet evalueret af sundhedsstyrelsen eller noget andet regulerende organ.

* Se hjemmeside for betingelserne.

Back to blog